szívemet melengető

"Szeretném, ha tudnád,hogy tegnap este óta nem térek magamhoz a képeink láttán.❤ hatalmas a boldogság, de szépen megnyugodott minden az esküvő után. Picit vissza kellett szálljunk a földre. Munka, hétköznapok. Ezekkel a képekkel újra elrepítettél❤ az összes képet ismerem már , tudom melyik hol van. Mindet megnéztem legalább 10x. A lábbujjamtól a porté fotókig csodálatos az összes. Boldog vagyok, hálás a munkádért. El vagyunk varázsolva . Minden képpel újraéljük a pillanatokat❤ köszönjük neked! Alig várom, hogy egyszer megmutassam majd a gyermekeinknek ezeket a mesebeli képeket. 🙏❤"

"Köszönjük a linkeket. Elnézést, hogy csak most reagálunk, egész idáig a képeket bújtuk! :D Mindkettőnk nevében hadd mondjam el, hogy egy igazi főnyeremény számunkra, hogy te voltál a fotósunk. A lelkesedésed, közvetlenséged, profizmusod és jó arányérzéked mellé még akár közepes színvonalú fényképek is elfértek volna... de nem. Kreatív, jó látásmódú, szemfüles, elegánsan komponált, magas minőségű, autentikus hangulatú fotókat kaptunk, amiben a “kötelezők” és a “csemegék” tökéletesen vegyülnek. Eredetileg azt terveztük, hogy csak egy válogatást osztunk meg a násznéppel, de valami olyan mindenképp kimaradna, aminek nem szabad, így az egészet ki fogjuk küldeni. Számomra a “tudjuk le” kategóriából átemelted a “nagy öröm” kategóriába ezt a dolgot, és ezért hálás vagyok. Köszönjük szépen az elhivatott munkádat és további nagyon sok sikert kívánunk!"

"Egész este a képeket néztük és imádjuk mindet! A Feleségem teljes lázban ég :D Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, végül ráértél és hogy a Te szemszögedből örökítetted meg ezt a fontos napot. Bár nem töltöttünk sok időt együtt, de megkedveltünk :) Remélem még lesz alkalmunk találkozni, ha Veszprém környékén járunk szólunk mindenképp."

"Csodálatosak lettek. Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy ott voltál velünk és megörökítettél mindent. A képeken látszik a szeretet, kevésszer láttam ilyet. Gyönyörűek, emberiek, szeretetben/szerelemben gazdagok. Voltak képek, amiket megkönnyeztem (És kivételesen kimerem jelenteni, hogy nem a hormonok tehetnek róla). :) Nálad jobbat nem hiszem, hogy kívánhatna bárki is. :) Nagyon hálásak vagyunk."